Apartamente

Apartamentele din Deventer Residence reprezinta o imbinare intre confort si util, cu o compartimentare eficienta pentru care s-a luat in considerare faptul ca o locuinta trebuie sa satisfaca trei nevoi de baza: sa fie spatiu de locuit, de depozitare si de relaxare.

Suprafetele apartamentelor au fost eficientizate prin eliminarea spatiilor inutile: a holurilor mari de la intrarea in locuinta sau a peretilor despartitori amplasati ineficient.

Amplasarea ideala a ferestrelor si a usilor face ca apartamentele sa beneficieze de lumina naturala toata ziua, iar dormitoarele sunt amplasate mai retras, reprezentand un spatiu intim, destinat odihnei si relaxarii.

Locuintele Deventer sunt diferite, concepute dupa nevoile si dorintele fiecaruia, existand mai multe tipuri de apartamente cu două, trei si patru camere, dispuse în 9 corpuri de clădire.

Tipuri apartamente

• Apartamente 2 Camere
• Apartamente 3 Camere
• Apartamente 4 Camere
• Apartamente 4 Camere Etaj Retras Penthouse

Apartamentele au fost gândite în cel mai mic detaliu astfel încât să răspundă nevoilor celor mai exigenţi cumpărători. Fie că îţi doreşti un loc de răsfăţ, restrâns şi primitor, sau o locuinţă încăpătoare, cu balcoane sau terase mari de unde să poţi admira peisajul urban, la Deventer Residence vei găsi căminul mult visat!

Vă invităm să vă convingeţi singuri, vizitându-ne în cartierul TINERETULUI, strada DEVENTER

Apartament

3 camere

Apartament

2 camere

Apartament

2 camere

Apartament

2 camere

Apartament

3 camere

Apartament

4 camere

Penthouse

4 camere

Penthouse

4 camere

Penthouse

2 camere

Terasa 40mp

P

Penthouse

2 camere

Terase 41mp