Despre proiect

Deventer Residence II este noul nostru proiect din zona de Nord-Vest a Sibiului care ofera apartamente moderne si dinamice.

Ansamblul rezidential este compus din 16 imobile de locuinte care vor genera la finalizare peste 450 de apartamente cu 2 si 3 camere.

Noul proiect reprezinta extinderea ansamblului Deventer Residence I prin care continuam sa imbinam cladirile moderne cu zonele verzi ample si facilitatile complexe. Pentru a asigura locatarilor un nivel ridicat de confort si pentru a oferi o alternativa a petrecerii timpului liber, ansamblul va include un parc de peste 8000 mp in care se vor regasi: terenuri de sport, locuri de recreere, promenade, locuri de joaca pentru copii si spatii verzi generoase.

LOCALIZARELocatie de exceptie

Vrei să te stabileşti într-o zonă rezidenţială modernă, liniştită dar totuşi aproape de centrul oraşului?

La Deventer Residence II eşti la locul potrivit!

Ansamblul beneficiază de o locaţie privilegiată în cartierul Tineretului, fiind ferit de aglomeraţia oraşului dar oferind acces uşor la arterele principale ale Sibiului.

Fie că alegi maşina personală sau mijloacele de transport public pentru aventurile zilnice, la Deventer Residence II vei fi mereu în apropiere de toate punctele de interes din oraş. Iar panoramele deosebite de care vei beneficia aici nu pot decât să adauge un plus de farmec serilor petrecute în familie!

38000

metri construiti

16

Blocuri

450

Apartamente

10000

metri spatii verzi

Facilitati si avantaje


Noul proiect rezidenţial continua sa promovează valorile unei comunităţi în care locatarii îşi găsesc condiţiile de care au nevoie pentru a adopta un stil de viaţă aşa cum îşi doresc. Ansamblul Deventer Residence II imbina standarde de inalta calitate, siguranta si finisaje premium cu elemente practice.

Ansamblul se afla in Cartierul Tineretului, zona tânără, dinamică, în plină dezvoltare, oferind viitorilor proprietari un plan arhitectural cu un concept unic si modern unde se va regasi un parc de peste 8000 mp cu spatii verzi generoase, terenuri de sport, locuri de recreere si relaxare amenajate, promenade si locuri de joaca pentru copii dotate cu tobogane, balansoare, caţărătoare, hinte, casuţe de lemn şi mobilier urban.

Pozitionarea ansamblului este ideala pentru orice tip de clienti, acestia avand multiple linii de transport in comun, la doar 50-100m de statiile Tursib – Londra si Lisabona – cu rute catre toate zonele principale ale Sibiului.


Localizarea proiectului le permite viitorilor locatari ca in maxim 5 minute de mers cu masina sa ajunga in zona industriala de Vest a Sibiului.

Exista un numar generos de locuri de parcare pentru locatari cu spatii suplimentare disponibile pentru vizitatori si posibilitatea fiecarui client de a-si achizitiona suplimentar un loc de parcare.

Apartamentele din Deventer Residence 2 reprezinta o imbinare intre confort si util, cu o compartimentare eficienta pentru care s-a luat in considerare faptul ca o locuinta trebuie sa satisfaca trei nevoi de baza: sa fie spatiu de locuit, de depozitare si de relaxare.

Apartamentele Deventer de la ultimul etaj oferă un plus de intimidate si confort astfel aveti posibilitatea de a opta pentru locuinte ce ajung până la suprafeţe de peste 100 metri pătraţi cu terase generoase si privelisti uimitoare.terase generoase pentru cei situati la etajele superioare.

Ansamblul ofera locatarilor sai pe langa apartamente decomandate, eficient impartite si finisate la calitate superioară si alte avantaje si facilitati precum:

- Gradinita
- After-school
- Magazine alimentare
- Cabinete medicale : medic de familie, stomatolog, specialist, etc.
- Saloane de infrumusetare: coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica

STADIUL DE PREDARE AL APARTAMENTELOR:


Fiecare apartament se va preda la stadiul de “alb-avansat”

- Tencuieli var ciment KNAUF, glet Knauf, lavabila alba
- sape de egalizare
- instalatii electrice, termice si sanitare
- Prize si intrerupatoare Schneider Sedna
- Internet + cablu tv in toate camerele
- Usa de acces in apartament metalica / securizata
- Usi interioare calitate superioara
- La terase: termoizolatii si hidroizolatii
- Pervaze ferestre la interior
- Calorifere, Centrala termica proprie.
- Utilitati: apa, canal, curent, gaz

EXTERIOR SI FATADA:

- Termoizolarea cladirilor se face printr-un ansamblu compus din caramida, polistiren expandat si tencuiala decorativa de exterior
- Pervaze ferestre la exteriore
- Tamplarie termoizolanta din PVC, Ferestre din profile Salamander tip Streamline cu 5 camere de aer, cu 2 canate, cu vitraje termoizolante

SPATII COMUNE:

- Pardoseala Casa scarii: placare ceramic antiderapanta
- Lifturi de 6 persoane/ bloc ( pereti din material compozit + oglinda)
- Interfon