Despre proiect

Deventer Residence-Calea Cisnadiei este un ansamblu rezidential inceput in februarie 2019 a carui anvergura, concept modern si accesibilitate creeaza un nou standard locativ si punct de echilibru pentru dezvoltarea intregii zone de sud a Sibiului.

Intreg Ansamblul cuprinde 256 apartamente, peste 5000 mp de spatii verzi, un numar generos de locuri de parcare, un loc de joaca amenajat pentru copii, iluminat public si cai de acces pavate, pe o suprafata desfasurata de aproximativ 19.500 mp.

Faza 1 a proiectului s-a finalizat in mai 2022 prin vanzarea si predarea integrala a 96 de apartamente moderne si dinamice de 2 si 3 camere dispuse in 2 imobile a cate 4 scari.

Faza 2 a proiectului Deventer Residence-Calea Cisnadiei a continuat cu inca 5 imobile cuprinzand 160 de apartamente si a fost finalizata in Decembrie 2023.

LOCALIZARELocatie de exceptie

Ansamblul rezidential Deventer Resicence- Calea Cisnadiei este amplasat la limita administrativa a municipiului Sibiu cu cartierul Arhitectiilor, in spatele cofetăriei Mândra, vis-à-vis de Kaufland – Cireșica

Cartierul beneficiază de acces facil către oraș, fiind pozitionat la doar 200 m de cea mai apropiata statie de autobuz TURSIB.

Facilitati si avantaje


Deventer Residence-Calea Cisnadiei reprezinta un concept rezidential ce ofera locatarilor sai standarde ridicate de locuire imbinand arhitectura exterioara deosebita cu functionalitatea apartamentelor si elementele practice ce se regasesc in interiorul si exteriorul ansamblului.

Locuintele Deventer Residence-Calea Cisnadiei sunt concepute dupa nevoile si dorintele fiecaruia, sunt confortabile și spațioase, cu suprafețe variind de la 51 la 75 de metri pătrați. Sunt disponibile mai multe tipuri de apartamente cu două si trei camere, aflate in blocuri cu trei etaje, fiecare etaj avand cate patru apartamente.

Suprafetele apartamentelor au fost eficientizate prin eliminarea spatiilor inutile, iar amplasarea ideala a ferestrelor si a usilor face ca apartamentele sa beneficieze de lumina naturala toata ziua, iar dormitoarele sunt amplasate mai retras, reprezentand un spatiu intim, destinat odihnei si relaxarii.

Ansamblul se afla intr-o zonă liniștită și sigură, in zona Calea Cisnadiei, pe strada Grigore Ionescu, dar aproape de tot ceea ce inseamna viata activa si moderna, la cateva minute de mers cu masina sau cu transportul in comun atat de centrul orasului cat si de centrul comercial Shopping City Sibiu. Locatarii au acces la mijloace de transport in comun pentru a ajunge in orice parte a orasului, in apropiere sunt scoli, gradinite si parcuri pentru copii, iar prezenta magazinelor alimentare si nealimentare, a saloanele de infrumusetare si a cabinetelor medicale din zona ofera un plus de confort.

Spatiile verzi, zonele de relaxare si locul de joaca pentru copii din interiorul ansamblului nostru vin sa completeze avantajele si facilitatile de care te poti bucura daca alegi sa locuiesti in Deventer Residence-Calea Cisnadiei.


19500

metri construiti

9

Blocuri

256

Apartamente

5000

metri spatii verzi

STADIUL DE PREDARE AL APARTAMENTELOR:


Fiecare apartament se va preda la stadiul de “alb-avansat”

- Tencuieli var ciment KNAUF, glet Knauf, lavabila alba
- sape de egalizare
- instalatii electrice, termice si sanitare
- Prize si intrerupatoare Schneider Sedna
- Internet + cablu tv in toate camerele
- Usa de acces in apartament metalica / securizata
- Usi interioare calitate superioara
- La terase: termoizolatii si hidroizolatii
- Pervaze ferestre la interior
- Calorifere, Centrala termica proprie.
- Utilitati: apa, canal, curent, gaz

EXTERIOR SI FATADA:

- Termoizolarea cladirilor se face printr-un ansamblu compus din caramida, polistiren expandat si tencuiala decorativa de exterior
- Pervaze ferestre la exteriore
- Tamplarie termoizolanta din PVC, Ferestre din profile Salamander tip Streamline cu 7 camere de aer, cu 2 canate, cu vitraje termoizolante

SPATII COMUNE:

- se predau la stadiu de finisat.
- Fiecare casa scarii este placata cu pardoseala ceramica antiderapanta iar accesul in scara este securizat

Prezentare video

Filmari Ianuarie 2024